Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
od 9h - 17h
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
19.01.2021
Nové deštníky Suretti skladem
Naskladněny nové deštníky Surettti za výborné ceny. Podívejte se na aktuální nabídku rybářských deštníků Suretti. číst celé
19.11.2020
MOŽNOST OSOBNÍHO ODBĚRU ZBOŽÍ
Vážení zákazníci, zboží, které si objednáte online na www.fishhunter.cz, si nově můžete vyzvednout v naší druhé prodejně. Adresa: Rybářské potřeby, ... číst celé
10.07.2020
Zavážecí loďka Prisma 6 se sonarem a GPS - SET 2ks akumulátory 12V / 5Ah + 2ks náhradních 12V / 5Ah
Zavážecí loďka Prisma šesté generace skvěle kombinuje vlastnosti vyvážecí loďky, sonaru a GPS. Vhodná pro kapraře, ale i lovce dravých ryb na vyvážení... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Jarní rybaření
31.03.2021
Jarní rybaření
Jaro bývá symbolem probuzení přírody. Pro rybáře začátkem nové lovné sezóny. Zanedlouho se také otevřou pstruhové revíry, a proto se většina z nás na ... číst celé
Zobrazit všechny články
RYBÁŘSKÉ PROGRAMY
 
Na kapry
 
LOV SUMCŮ
SUMCOVÉ PRUTY | SUMCOVÉ NAVIJÁKY | SUMCOVÉ SILONY-PLETENKY 
 
LOV DRAVCŮ
NAVIJÁKY PRO PŘÍVLAČ | PRUTY PRO PŘÍVLAČ | SILONY-PLETENKY PRO PŘÍVLAČ
 
FEEDER
FEEDEROVÉ NAVIJÁKY | FEEDEROVÉ PRUTY-ŠPIČKY | FEEDEROVÉ KRMENÍ
 
MOŘSKÝ RYBOLOV
MOŘSKÉ PRUTY | MOŘSKÉ NAVIJÁKY | MOŘSKÉ NÁSTRAHY
 
ZIMNÍ RIBOLOV A LOV NA DÍRKÁCH
DÍRKOVÉ PRUTY | DÍRKOVÉ NAVIJÁKY | ZIMNÍ KRMENÍ
 
DĚTSKÉ RYBÁŘSKÉ POTŘEBY
DĚTSKÉ PRUTY | DĚTSKÉ NAVIJÁKY | DĚTSKÉ RYBÁŘSKÉ SADY | DÁRKY PRO DĚTI
 
 
 
________________________________
_

 

 

 
 
 
________________________________
_
 
_

 Rybářské potřeby fishhunter.cz pro všechny vášnivé rybáře

Vítejte v internetovém obchodu Rybářské potřeby e-shop Fishhunter. Nabízíme široký sortiment rybářských potřeb - pruty, navijáky, signalizátory, háčky, vlasce,krmiva, křesla,lehátka, rybářské oblečení, bivaky a další zboží, které k rybaření patří. Sledujte naše akční zboží, akční rybářské sety, nebo bazar (použité i nové zboží), kde můžete najít rybářské potřeby za bezkonkurenční ceny.

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu ………
Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost

    Lucie Černohorská

    Durďákova 68 ( ZDE NENÍ VÝDEJNÍ MÍSTO )

    Brno 613 00

    IČ: 76628248

    DIČ: CZ8255053785

    (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno 

    Lucie Černohorská

    Durďákova 68 ( ZDE NENÍ VÝDEJNÍ MÍSTO )

    Brno 613 00

    IČ: 76628248

    DIČ: CZ8255053785

    tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese RPFISHHUNTER@SEZNAM.CZ

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky WWW.FISHHUNTER.CZ, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • HEUREKA
      • SEZNAM
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Jarní rybaření
31.03.2021
Jarní rybaření
Jaro bývá symbolem probuzení přírody. Pro rybáře začátkem nové lovné sezóny. Zanedlouho se také otevřou pstruhové revíry, a proto se většina z nás na ... číst celé
Rybaření - Krásný koníček
28.02.2021
Rybaření - Krásný koníček
Doba, kdy jsem poprvé nahodil splávek do vody, je již dávno pryč. Tehdy jsme jako malí kluci pobíhali kolem potoka s kolečkem silonu, na kterém jsme m... číst celé
Prsačky -  Neocenitelný pomocník
Prsačky - Neocenitelný pomocník
Prsačky jsou vysoké holínky, které sahají až po prsa rybáře. Díky nim tedy může zabrodit do mnohem větší hloubky, což oceníme v nejrůznějších situacíc... číst celé
Plavaná v zimně
Plavaná v zimně
Ať už je to zima jako od Josefa Lady nebo "moderní varianta", kdy sníh prakticky nevidíme a teploměr se pohybuje kdesi kolem nuly nebo lehce pod bodem... číst celé
Rybářské potřeby Fishhunter.cz Vám nabízí široký sortiment rybářských potřeb pro všechny druhy rybaření. Vedeme rybářské potřeby všech známých značek jako je Shimano, Mivardi, Cormoran, Okuma a mnoho dalších. Máme pro Vás skvělé akce na rybářské potřeby a výprodej. Rybářské potřeby shop nabízí vše, co potřebujete k úspěšnému rybaření. © 2011 - 2019Powered by Rybářské potřeby On-line www.fishhunter.cz™. All Rights Reserved
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.