Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
od 9h - 17h
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Zavážecí lodičky Carp Scout opět skladem!
19.09.2019
Zavážecí lodičky Carp Scout opět skladem!
Populární a prověřené lodičky Mivardi opět pro Vás skladem. číst celé
Jdeme na Sumce
29.08.2019 Nové články
Jdeme na Sumce
Chystáte se na lov sumců? S možnou celkovou délkou až 3 m a maximální hmotností přes 300 kg je sumec největší dravá evropská sladkovodní ryba. Větš... číst celé
Přidány prdukty Z-Fishing
15.08.2019
Přidány prdukty Z-Fishing
Oblíbený výrobce a dovozce kompletního sortimentu rybářských potřeb Zfishing Sport nyní skaldem na www.fishhunter.cz... číst celé
Zobrazit všechny články
Zaregistrujte Váš e-mail pro zasílání novinek a dalších speciálních nabídek...
________________________________
_

 

 

 
 
 
________________________________
_
 
_

 Rybářské potřeby fishhunter.cz pro všechny vášnivé rybáře

Vítejte v internetovém obchodu Rybářské potřeby e-shop Fishhunter. Nabízíme široký sortiment rybářských potřeb - pruty, navijáky, signalizátory, háčky, vlasce,krmiva, křesla,lehátka, rybářské oblečení, bivaky a další zboží, které k rybaření patří. Sledujte naše akční zboží, akční rybářské sety, nebo bazar (použité i nové zboží), kde můžete najít rybářské potřeby za bezkonkurenční ceny.

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas

    Lucie Černohorská

    Durďákova 68 ( ZDE NENÍ VÝDEJNÍ MÍSTO )

    Brno 613 00

    IČ: 76628248

    DIČ: CZ8255053785

    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Zavážecí lodičky Carp Scout opět skladem!
19.09.2019
Zavážecí lodičky Carp Scout opět skladem!
Populární a prověřené lodičky Mivardi opět pro Vás skladem. číst celé
Jdeme na Sumce
29.08.2019 Nové články
Jdeme na Sumce
Chystáte se na lov sumců? S možnou celkovou délkou až 3 m a maximální hmotností přes 300 kg je sumec největší dravá evropská sladkovodní ryba. Větš... číst celé
Přidány prdukty Z-Fishing
15.08.2019
Přidány prdukty Z-Fishing
Oblíbený výrobce a dovozce kompletního sortimentu rybářských potřeb Zfishing Sport nyní skaldem na www.fishhunter.cz... číst celé
AKCE - RYBÁŘSKÉ PRUTY SPORTEX
15.04.2019 Nové články
AKCE - RYBÁŘSKÉ PRUTY SPORTEX
Pokud jste si již zakoupili nebo se chystáte zakoupit pruty značky Sportex, tak vám blahopřejeme k správné volbě. Již více než 70 let ručí značka Spor... číst celé
SLEDUJTE NÁS

FACEBOOK FISHHUNTER

 

 

 

 

INSTAGRAM FISHHUNTER

KONTAKTUJTE NÁS
Logo
Rybářské potřeby e-shop Fishhunter.cz
Lucie
Lucie
od 9h - 17h
Rybářské potřeby Fishhunter.cz Vám nabízí široký sortiment rybářských potřeb pro všechny druhy rybaření. Vedeme rybářské potřeby všech známých značek jako je Shimano, Mivardi, Cormoran, Okuma a mnoho dalších. Máme pro Vás skvělé akce na rybářské potřeby a výprodej. Rybářské potřeby shop nabízí vše, co potřebujete k úspěšnému rybaření. © 2011 Powered by Rybářské potřeby On-line www.fishhunter.cz™. All Rights Reserved
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.