Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
od 9h - 17h
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
19.01.2021
Nové deštníky Suretti skladem
Naskladněny nové deštníky Surettti za výborné ceny. Podívejte se na aktuální nabídku rybářských deštníků Suretti. číst celé
19.11.2020
MOŽNOST OSOBNÍHO ODBĚRU ZBOŽÍ
Vážení zákazníci, zboží, které si objednáte online na www.fishhunter.cz, si nově můžete vyzvednout v naší druhé prodejně. Adresa: Rybářské potřeby, ... číst celé
10.07.2020
Zavážecí loďka Prisma 6 se sonarem a GPS - SET 2ks akumulátory 12V / 5Ah + 2ks náhradních 12V / 5Ah
Zavážecí loďka Prisma šesté generace skvěle kombinuje vlastnosti vyvážecí loďky, sonaru a GPS. Vhodná pro kapraře, ale i lovce dravých ryb na vyvážení... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Ryby a vliv počasí
27.04.2021 Nové články
Ryby a vliv počasí
Vliv počasí na potravní i všeobecnou aktivitu ryb je nesporný, ovšem nelze celou věc zjednodušit a přinést jakýkoli zcela spolehlivý, zaručený návod. ... číst celé
Zobrazit všechny články
RYBÁŘSKÉ PROGRAMY
 
Na kapry
 
LOV SUMCŮ
SUMCOVÉ PRUTY | SUMCOVÉ NAVIJÁKY | SUMCOVÉ SILONY-PLETENKY 
 
LOV DRAVCŮ
NAVIJÁKY PRO PŘÍVLAČ | PRUTY PRO PŘÍVLAČ | SILONY-PLETENKY PRO PŘÍVLAČ
 
FEEDER
FEEDEROVÉ NAVIJÁKY | FEEDEROVÉ PRUTY-ŠPIČKY | FEEDEROVÉ KRMENÍ
 
MOŘSKÝ RYBOLOV
MOŘSKÉ PRUTY | MOŘSKÉ NAVIJÁKY | MOŘSKÉ NÁSTRAHY
 
ZIMNÍ RIBOLOV A LOV NA DÍRKÁCH
DÍRKOVÉ PRUTY | DÍRKOVÉ NAVIJÁKY | ZIMNÍ KRMENÍ
 
DĚTSKÉ RYBÁŘSKÉ POTŘEBY
DĚTSKÉ PRUTY | DĚTSKÉ NAVIJÁKY | DĚTSKÉ RYBÁŘSKÉ SADY | DÁRKY PRO DĚTI
 
 
 
________________________________
_

 

 

 
 
 
________________________________
_
 
_

 Rybářské potřeby fishhunter.cz pro všechny vášnivé rybáře

Vítejte v internetovém obchodu Rybářské potřeby e-shop Fishhunter. Nabízíme široký sortiment rybářských potřeb - pruty, navijáky, signalizátory, háčky, vlasce,krmiva, křesla,lehátka, rybářské oblečení, bivaky a další zboží, které k rybaření patří. Sledujte naše akční zboží, akční rybářské sety, nebo bazar (použité i nové zboží), kde můžete najít rybářské potřeby za bezkonkurenční ceny.

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas

    Lucie Černohorská

    Durďákova 68 ( ZDE NENÍ VÝDEJNÍ MÍSTO )

    Brno 613 00

    IČ: 76628248

    DIČ: CZ8255053785

    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Ryby a vliv počasí
Ryby a vliv počasí
Vliv počasí na potravní i všeobecnou aktivitu ryb je nesporný, ovšem nelze celou věc zjednodušit a přinést jakýkoli zcela spolehlivý, zaručený návod. ... číst celé
Jarní rybaření
31.03.2021
Jarní rybaření
Jaro bývá symbolem probuzení přírody. Pro rybáře začátkem nové lovné sezóny. Zanedlouho se také otevřou pstruhové revíry, a proto se většina z nás na ... číst celé
Rybaření - Krásný koníček
28.02.2021
Rybaření - Krásný koníček
Doba, kdy jsem poprvé nahodil splávek do vody, je již dávno pryč. Tehdy jsme jako malí kluci pobíhali kolem potoka s kolečkem silonu, na kterém jsme m... číst celé
Prsačky -  Neocenitelný pomocník
Prsačky - Neocenitelný pomocník
Prsačky jsou vysoké holínky, které sahají až po prsa rybáře. Díky nim tedy může zabrodit do mnohem větší hloubky, což oceníme v nejrůznějších situacíc... číst celé
Rybářské potřeby Fishhunter.cz Vám nabízí široký sortiment rybářských potřeb pro všechny druhy rybaření. Vedeme rybářské potřeby všech známých značek jako je Shimano, Mivardi, Cormoran, Okuma a mnoho dalších. Máme pro Vás skvělé akce na rybářské potřeby a výprodej. Rybářské potřeby shop nabízí vše, co potřebujete k úspěšnému rybaření. © 2011 - 2019Powered by Rybářské potřeby On-line www.fishhunter.cz™. All Rights Reserved
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.